Tarikh Keramat!

Gais, saja saya nak kongsi dengan kalian. Tarikh 15/7/2020 adalah tarikh yang amat bermakna bagi saya. Keputusan paling terbaik yang pernah saya ambil dalam hidup.

Pada tarikh ini, saya telah memulakan simpanan Goldbar dan Dinar bersama Public Gold. Saya mula dengan Akaun GAP waktu pertama kali nak simpan emas. Ya, saya mula hanya dengan RM 100 sahaja dulu.

Dan alhamdulillah kini saya sendiri tak sangka dengan jumlah simpanan emas yang saya ada selama setahun menyimpan. Pejam celik, rupa-rupanya dah setahun gaiss.

Syukur sangat-sangat dan saya rasa kalau saya simpan duit, saya tak mampu nak capai jumlah simpanan yang saya ada sekarang. Sungguh! Mungkin duit saya habis begitu saja.

Emas ini memang sangat-sangat ajaib. Aura nak menyimpannya terlalu kuat menyebabkan keinginan berbelanja saya semakin berkurang. Bila nak berbelanja saja, pasti teringat emas.

Dah macam angau pulak kann hahahah.

Saya bersyukur sangat-sangat Allah pertemukan saya dengan insan sebaik Kak A’qilah Ayash. Beliau sudi menjawab segala persoalan saya tentang emas terutamanya tentang Public Gold.

Platform Public Gold yang menyediakan kemudahan menyimpan emas fizikal dengan #AkaunEmasGAP serendah #RM100 telah membuka peluang saya sebagai seorang mahasiswa untuk menyimpan emas.

Insya-Allah doakan saya terus konsisten menyimpan emas bersama Public Gold dan berjaya menunaikan hasrat yang telah dipendam sekian lama dengan simpanan emas yang ada.

Irfan Sa’id,
15/7/2020 tarikh keramat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *