Terima Kasih Abang Abu!

Terima kasih banyak-banyak Abang Abu, banyak tolong saya dan adik. Nak dapatkan laptop baru, nak baiki laptop, semua Abang Abu tolong uruskan sebaiknya.

Dari sekecil-kecil perkara, semua detail tentang laptop abang terangkan. Sampailah Hazim pun dapat laptop baru untuk sambung belajar. Saya pulak dapat sambung guna laptop yang rosak sebelum ni.

Syukur sesangat!

Saya ni tak baik, sungguh. Tapi Allah bagi peluang nak berjumpa dengan orang yang baik-baik untuk saya terus belajar dan contohi kebaikan yang telah mereka tunjukkan.

Kedai Abang Abu dekat Plaza Imbi. Terus je ke G08 Ground Floor Plaza Imbi. Nak servis laptop, nak cari laptop baru yang cun, boleh contact Abang Abu.

Kedai Abang Abu di Plaza Imbi
Laptop saya model HP G4 yang rosak motherboard haritu

Kot-kot kalau korang pun macam cam dengan siapa saya selfie ni kan hehe. Terima kasih Abang Abu Hurairah Roslan

Irfan Sa’id,
Syukurr dapat jumpa orang baik-baik!

Leave a Comment

Your email address will not be published.